BAŞVURUSU ONAYLANAN USTA ÖĞRETİCİLERİN  YAPMASI GEREKENLER

BAŞVURUSU ONAYLANAN USTA ÖĞRETİCİLERİN YAPMASI GEREKENLER

Kurs açma başvurusunda bulunacak usta öğreticilerimizin sıralamasını göz önünde bulundurarak başvuruya gelmeleri gerekmektedir. Kurs açma işlemleri puan sıralamasına göre yapılacaktır.

Kurslarını okullarda açacak olan MEB Personeli – Emekli - Kamu Personeli veya Usta Öğreticilerimizin kurs evrakları ile beraber kurs açacakları okullardan, kurumlardan kurs yeri uygunluk yazısı getireceklerdir.

Kurs açacak olan MEB Personeli-Emekli-Kamu Personeli veya Usta Öğreticilerimizin kurs açma işlemlerine gelmeden önce Ula Halk Eğitim Merkezimize ait internet sitemizden temin edecekleri kursiyerlerine ait Kursiyer Bilgi Formunu ve kendilerine ait Kurs Açma Bilgi Formunu indirip dolduracaklardır. Bu iki formun doldurulmuş halini ve kursiyerlere ait kimlik belgesi fotokopileri mavi dosya içinde getirmeleri gerekmektedir. Her kurs açma işlemi için bu işlem yapılacaktır.  Bu belgeler olmadan kesinlikle başvuruya gelinmeyecektir.

Başvurusu uygun görülen ve onaylanan MEB Personeli-Emekli-Kamu Personeli veya Usta Öğreticilerin başarı sıralamasını göz önünde bulundurarak E-Yaygın sistemine yükledikleri aşağıda belirtilen formları mavi dosya içerisinde Ula Halk Eğitimi Merkezimize teslim etmeleri gerekmektedir. (Belgeleri teslim etmeye gelirken yanınızda kontrol amaçlı belgelerin aslı da olmalıdır.)

21.07.2022 1474

1) Kurs Açılmadan Önce istenen Evraklar :

• Usta Öğretici Başvuru Formu (indir)
  • Son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf
  • Mezuniyet Belgesi/Belgeleri (indir)
  • Pedogojik Formasyon Belgesi (indir)
  • Ustalık ve Usta Öğreticilik Belgesi (indir)
  • Usta Öğretici Oryantasyon Belgesi
  • Diğer Seminer ve Kurs Belgeleri (E-Yaygına yüklenen)
  • Antrenörlük Belgesi ve Vize yapıldığına Dair Belge(Milli Sporcular) (indir)
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  • SGK Prim Dökümü Çizelgesi (indir)
  • Yerleşim Yeri Belgesi (indir)
  • Adli Sicil Belgesi (indir)
  • Askerlikle İlişkisi olmadığına dair belge(erkekler için) (indir)
  • Ziraat Bankası Ula Şubesi İban Dekontu
  • Nufus Kayıt Örneği (Aile) (indir)
  • Sağlık Raporu

2) Kurs Açıldıktan sonra veya Kurs Yenileme yapılırken istenen Evraklar :

1. E-Yaygın Başvurular linkinden Eğitici Görev onayı
  2. Dilekçe  (indir)1 ADET
  3. Kurs Planı (indir) 2 ADET Müdür-Müdür Yardımcısı (Bilgileri)
  4. Kursiyer/Öğrenci Listesi 2 ADET
  5. Kursiyerlerin TC Kimlik Fotokopisi

3) Kurs Sonu istenen Evraklar :

1. Kurs Defteri
  2. Kurs Sonu Kapak (indir)
  3. Sınav İmza Tutanağı (indir)
  4. Kurs Değerlendirme Formu (indir)
  5. Diğer Tüm Evraklar (Sınav Kağıdı, Sınav Cevap Kağıdı, Kursiyer Kayıt Evrakları,Ürün Değerlendirme Ölçeği)

Evraklar yukarıdaki sıralamaya göre düzenlenip MAVİ DOSYA içerisinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne şahsen teslim edilecektir.

NOT: 1- Kurs sona erdikten sonra lütfen Kurs Sonu İşlemleri için Müd.Yard. nın yanına gitmeyi unutmayalım.

2- USTA ÖĞRETİCİ E -YAYGIN İŞ VE İŞLEMLERİ SUNUSU İÇİN TIKLAYINIZ

Adres:
AYAZKIYI MAH. RAUF GÜNDÜZ CAD. ULA HALK EĞITIM MERKEZI MÜDÜRLÜĞÜ BLOK NO 5 İÇ KAPI NO 1 ULA / MUĞLA